Изработка на онлайн магазин за диоптрични очила от websitebuilderbg.eu

Ако се нуждаете от изработка на онлайн магазин или друг вид сайт вземете персонална оферта от ТУК

Вече готовия онлайн магазин за диоптрични очила може да разгледате от ТУК

Как да изберем стъкла за очилата си

Имате рецепта с актуален диоптър и сега ви трябват очила. Влизате в оптика и с изненада откривате, че стъклата не са един и два вида. Какво ви трябва? Диоптричните стъкла са наистина много видове и модели, дори и ако ви трябват най-обикновени бели без абсолютно никакви покрития. Различава ги освен фирма/държава производител и вид материал използван за стъклото. А те са минерални (обикновено стъкло), органични(наричани още олекотени)поликарбонат (здрав и устойчив вид полимер) и trivex най-устойчивият материал до момента. Дори и да търсите най-обикновени стъкла имате избор между тези материали. Минералните са най-евтиният материал, тях можете да ги счупите лесно, но пък по-трудно ще ги надраскате, най-големият им проблем е, че тежат доста. Особено при по-големи диоптри. Органичните са най-актуални в момента. Изключително леки, дори и при по-високи диоптри, трудно бихте ги счупили, но пък по-лесно биха се надраскали. Ако сте внимателни по начало с очилата си, няма от какво да се притеснявате. Но ако не сте сигурни, че ще ги опазите, най-добре ги поръчайте с твърдо покритие против драскане или пък с антирефлексно покритие.

АНТИРЕФЛЕКСНИТЕ СТЪКЛА

Поради факта, че премахват отражения, отблясъци и като цяло осигуряват повече зрителен поток от информация за окото, са сред най-предпочитаните в момента стъкла за ежедневие, за шофиране, спорт, за работа или за пред компютъра.Имайте предвид, че при неправилна употреба антирефлексът пада бързо, особено при по-ниските класове.Има обаче и висококачествени антирефлексни покрития, които въпреки небрежното отношение ще ви изкарат повече време. Някои модели дори имат гаранция на покритието за различен срок от време.

изработка на онлайн магазинАко сте с далекогледство (хиперметропия), ще оцените високо по-тънките стъкла и тези с асферичен дизайн. И още нещо – очите ви няма вече да изглеждат толкова уголемени зад стъклата на очилата. Това е от особено значение за децата, тъй като стъкло с диоптри плюс уголемява очите им, а ефектът е още по-видим при малките детски рамки.
При късогледство (миопия) пък се наблюдава обратния ефект – очите изглеждат по-малки зад стъклата на очилата. И двата случая асферичните диоптрични стъкла биха помогнали за намаляване на този ефект.

ФОТОСОЛАРНИТЕ СТЪКЛА

Те са познати още като хелиоматик и фотохромни. Разнообразието също е голямо. Те може да са стандартни според вида стъкломаса и фотоефект използвани за модела, може да са и бързо-реагиращи като тези с фото Transitions (бързо потъмняващи и изсветляващи с минимум остатъчен цвят). Това е патентована технология на американската компания Younger Optics и такъв вид фотосолар може също да бъде и с антирефлекс, освен това може да бъде и прогресив и т.н.

Оптика Бютифул Вижън

Създадена е 2013 год. в гр.София от Весела Ангелова и Боряна Ангелова .Удовлетворението на клиента е най-важно за нас ! Удоволствие за нас е да Ви предложим качествено обслужване, да отговорим на всички Ваши очаквания и въпроси, да предоставим коректно отношение ,консултация с подход към персоналните Ви нужди и предпочитания и въможно най-бързо изпълнение.Изработката на диоптрични очила по зададени индивидуални параметри от Вас по рецепта на очен лекар, се извършва в работилници на фирмите от които се поръчват диоптричните стъкла. Предлагаме възможности за нискобюджетни диопрични очила,тъй като нашата основна цел е да имате възможност да поръчате диоптрични очила изгодно , по индивидуална  рецепта за Вас от очен лекар, с диоптрични стъкла с добро качество и 2 год.гаранция на EURO Lens, Smille и  MASKA Lens, както и висококачествени на световноизвестните фирми Rodenstock,ESSILOR,Optiswiss и Zeiss с 2 и 3 год.гаранция.За четене,за работа с компютър , телефон, таблет и други устройства с LED дисплей,за ежедневието, за шофиране, фотосоларни/хелиоматик/,постоянно оцветени/слънчеви/с диоптър, с идекси 1.50 /стандартно/ и 1.60,1.67 /изтънени/.

Изработка на онлайн магазин за диоптрични очила от websitebuilderbg.eu

Ако се нуждаете от изработка на онлайн магазин или друг вид сайт вземете персонална оферта от ТУК

изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин за диоптрични очила от websitebuilderbg.eu
5 (100%) 1 vote
WEBSITEBUILDERBG.EU

Pin It on Pinterest

Shares