Изработка на онлайн магазин за ядки от websitebuilderbg.eu

Ако се нуждаете от изработка на онлайн магазин за ядки или друг вид сайт вземете персонална оферта от ТУК

Вече готовия онлайн магазин за ядки можете да разгледате от ТУК

Бадеми

Те са едни от най-предпочитаните ядки, заради вкуса и възможността добре да се съхраняват. Ценят се заради съдържанието на протеини в превъзходно биологично качество, калий, калций, желязо, магнезий и фосфор, както и витамин E. Включват ги в диети за предпазване на сърцето (самите бадеми наподобяват сърце). Помагат при малокръвие, нарушения в зрението, хипертония. Намаляват риска от атерсклероза и депресия.

Лешници

Богати на мазнини, но лесно гранясват. Подобно на бадемите, съдържат калий, калций, желязо, магнезий, фосфор, както и витамини от група B, витамин C, витамин E. Препоръчват се при бронхити, болки в ставите, хронична умора, нервно напрежение, след тежки инфекциозни заболявания. Поради ниското съдържание на въглехидрати, често ги включват в диети за отслабване.

Кашу

Най-вкусната ядка, богата на протеини, желязо, магнезий, фосфор, цинк, витамини от група B и витамин A. Има изявени противовъзпалителни и противодиабетни свойства. С кашуто трябва да се внимава, тъй като съдържа оксалати и токсина урушиол. Последният се намира в обвивката на ядките и следва да бъде внимателно отстранен от фирмата-производител.

Орехи

Много добър източник на желязо, йод, мед, фосфор, цинк, фибри, витамини от група B, витамин C, витамин E. Предпазват сърдечно-съдовата система и мозъка. Поради високата си енергийна стойност, са подходяща храна за хора, извършващи тежък физически труд. Благодарение на съдържанието на йод се използват като средство за лечение на заболявания на щитовидната жлеза. Идеалният вариант е да се изяждат по пет ореха дневно.

Роял Нътс

Фирма „Ремарк БГ“ ООД е основана преди повече от 10 години. Основен приоритет за нас е дистрибуцията на първокачествени ядки, семена и сушени плодове. Сурови или грижливо изпечени, ядките с търговската марка ROYAL са старателно подбрани, вкусни и здравословни. Всички наши продукти отговарят на най-високите европейски изисквания за качество и безопасност на храните.

Фирменият магазин ROYAL се намира в София, на ул. Атанас Узунов 32. В него, освен богат асортимент от ядки, ще откриете био мед, тахани, студено пресовани масла, висококачествен зехтин, брашна, сладка, сиропи, натурални сокове, билки от А до Я, БИО продукти.

И още нещо… Въпреки че предлагат ядки от цял свят, държат на българското. С радост подкрепят малките родни производители.

Политиката на фирмата е:

  • Безкомпромисно качество по отношение на продукцията
  • Индивидуално, бързо и гъвкаво обслужване на всички наши партньори и клиенти
  • Непрекъснато осъвършенстване в развитието

Изработка на онлайн магазин за ядки от websitebuilderbg.eu

Ако се нуждаете от изработка на онлайн магазин или друг вид сайт вземете персонална оферта от ТУК

изработка на онлайн магазин за ядки

Изработка на онлайн магазин за ядки от websitebuilderbg.eu
5 (100%) 1 vote
WEBSITEBUILDERBG.EU

Pin It on Pinterest

Shares