Изработка на онлайн фитнес магазин от websitebuilderbg.eu

Ако се нуждаете от изработка на онлайн фитнес магазин или друг вид сайт вземете персонална оферта от ТУК

Вече готовия проект на онлайн фитнес магазин може да видите от ТУК

Иван Данаилов Иванов

„Роден през 1985г. Занимавам се с фитнес от 2002г., а от 2006г. се занимавам с професионални тренировки и хранителни режими. Състезавал съм се за националния отбор по културизъм и фитнес от 2013г. до 2016г. Носител съм на титли от национални и балкански първенства. Създадох този сайт. Целта ми е да помагам на хора, които искат да започнат здравословен начин на живот, като прибавят в ежедневието си здраве и спорт.“

На каква възраст може да се влезе във фитнес залата?

Много родители искат да запишат децата си на някакъв спорт още в ранна възраст по различни причини. Някои смятат, че спортът възпитава, което е съвсем вярно, защото той учи децата да бъдат по-отговорни и уравновесени. Други пък не искат децата им да губят времето си.Те предпочитат да ги предпазят от застояването пред компютъра или някои не толкова полезни занимания.

Децата имат идоли, на които биха искали да подражават и да приличат. Тези идоли в повечето случаи имат слаби, мускулести, оформени тела или са просто красиви по външност хора. Затова често се случва децата сами да проявят желание да започнат да се занимават с фитнес. Въпросът е обаче на каква възраст могат да влезнат във фитнес залата?

Препоръчвам преди да въведете детето във фитнес залата първо да се посъветвате с фитнес инструктора дали възрастта му е допустима за подобно спортно натоварване. Той ще посъветва с каква тренировка е най-добре да започне детето.

Тренировката на детето във фитнес зала не трябва да включва упражнения, които натоварват гръбначния стълб и сухожилията. Тъй като така рискувате да забавите растежа на костите му и получите съвсем различен ефект от желания.

Тренировките с тежести в залата могат да започнат още през ранния пубертет (12 – 14 г.). Така могат да се подготвят мускулите за по-нататъшното им развитие в края на пубертета. Фитнес заниманията ще дадат един добър старт за оформяне на перфектно и красиво тяло, което дава самочувствие и отваря много врати.

Кога да очакваме резултати от фитнеса?

За тези, които искат да постигнат резултати с фитнеса, трябва да знаят, че ангажиментите към тялото не свършват до изхода на залата. А „трябва да си вземат и домашно за вкъщи“, тоест трябва да си променят начина на живот. Започвайки от храненето, консумацията на вода и се стигне до съня, открито „поставя картите на масата“ . Към това основно правило фитнес инструкторът добавя още няколко, изведени от практиката и наблюденията му във фитнес залата:

Фитнесът е начин на живот

1. Ако искате да отслабнете, не трябва да приемате повече калории, отколкото изразходвате в ежедневието и във фитнеса. А водата трябва да се приема в зависимост от тренировъчния план. За да се възстановят мускулите напълно и да можете да отидете на тренировка на следващия ден и да тренирате пълноценно, трябва да отделяне поне осем часа на денонощие за сън. Така резултатите ще дойдат по бързо!

Храна – вода – сън

2. Тук ще попитате: Какво значи бързо? За колко време ще отслабна или за колко време ще направя мускулна маса?
Това зависи от начина ви на живот, от мотивацията, която имате или от целта, която сте си поставили. Затова, ако искате да постигнете наистина мечтаното тяло, трябва да имате ясна и реализуема цел и да живеете с нея.

Ако сте упорити и постоянни, резултатите ще дойдат бързо! 3.Трябва да внимавате да не се вманиачите по бързото постигане на целите и развиване на тялото, подлагайки се на вредни диети или вземайки вредни стимуланти. Рано или късно точно вредните диети и приемът на стимуланти ще ви откажат от фитнеса. Ако постоянно приемате добавки или стероиди, след като преустановите приема им, ще загубите и резултатите бързо. Това ще ви принуди отново да прибегнете до прием на стимуланти. Което, на свой ред, не може да продължи постоянно.Във фитнес залата трябва да влизате с нагласата, че тренировките са част от личната ви програма за здравословен начин на живот. Че резултатите ще дойдат с упоритостта и постоянството, които проявявате, и след много труд.

Постигнати по този начин резултатите остават дълготрайни и вие ще се чувствате тонизирани и здрави. 4.За да се постигнат резултати във фитнеса, храненето е от съществено значение. Отговорният към самия себе си човек трябва да е наясно с приемането на дадено количество и вид храна, колко време ще му е необходимо да я „изгори“ и, евентуално, с каква дейност.

 Изработка на онлайн фитнес магазин от websitebuilderbg.eu

Ако се нуждаете от изработка на онлайн фитнес магазин или друг вид сайт вземете персонална оферта от ТУК

Изработка на онлайн фитнес магазин

 

Изработка на онлайн фитнес магазин от websitebuilderbg.eu
5 (100%) 1 vote
WEBSITEBUILDERBG.EU

Pin It on Pinterest

Shares