Изработка на сайт за детски футболен клуб от websitebuilderbg.eu

Ако се нуждаете от изработка на сайт за детски футболен клуб, посветен на Вашите спортни дейности и постижения, то определено трябва да вземете Вашата персонална оферта от ТУК

Вече готовия сайт за детски футболен клуб може да видите ТУК

Детски Футболен Клуб ДЕЛФИНИТЕ

Всяко малко момченце иска да бъде футболист, пленено от уменията на големите батковци, които играят в Големите Първенства в Европа.Всяко едно от тях си мечтае да е новият Роналдо, Меси или Бербатов. И тази мечта не дава мира на родителите им, които не знаят кога и къде да запишат детето си, дали не е прекалено малко на 5-6-7 години да се занимава с футбол. Отговорът на този въпрос дава Детски футболен клуб Делфините град Варна.Там вземат малчуганите още от детските градини и ги карат да се чувстват като звезди и на 5 годинки.  

Дейност

Детски Футболен Клуб ДЕЛФИНИТЕ популяризира спорта и по-конкретно футбола, подобрява здравето и физическата дееспособност на подрастващите от най-ранна детска възраст. В клуба тренировъчната дейност се води от лицензирани треньори, които отделят персонално внимание на всеки един малък футболист.
ДФК ДЕЛФИНИТЕ осъществява до момента дейност в училищата и детските градини в морската столица на България – гр. Варна. Работи се с деца в две възрастови групи – от 7 до 9 години в училищата (първи и втори клас), и от 5 до 6 години в детските градини.

Ръководство

В ДФК ДЕЛФИНИТЕ работят петима лицензирани треньори, които използват най-новите съвременни методи в тренировъчния процес и залагат на индивидуален подход към всяко дете. Те са Илко Станчев, Миша Милошевич, Милен Маринов, Марко Костич, Пламен Маринов.

Всички турнири, който организира Детски Футболен Клуб Делфините всяка година се провеждат с любезното съдействие на Община Варна! ДФК Делфините е постоянен член на Българския футболен съюз и всички турнири който организира клуба са в сътрудничество и със съдействието на ЗС на БФС гр.Варна

Реализирайте мечтата на Вашето дете и отдайте възможността му да тренира в ДФК Делфините.

Ако се нуждаете от изработка на сайт за детски футболен клуб вземете персонална оферта от ТУК

 

изработка на сайт за детски футболен клуб

Изработка на сайт за детски футболен клуб от websitebuilderbg.eu
5 (100%) 1 vote
WEBSITEBUILDERBG.EU

Pin It on Pinterest

Shares