Изработка на сайт за хотел от websitebuilderbg.eu

Ако се нуждаете от изработка на сайт за хотел или друг вид сайт вземете персонална оферта от ТУК

Вече готовия сайт за хотел може да видите от ТУК

За мечтаната почивка

Хотел Мираж се намира в самия център на град Плевен на улица Васил Левски 120, стара главна улица, търговска и пешеходна зона, на 50 метра от Драматичен театър. Хотелът разполага със собствен паркинг (охраняем) на улица Дойран 37А – в двора на хотела.

Стаи

На първи етаж разполагат с 1 апартамент за 4 човека на цена 80 лв. /кухненски бокс, микровълнова печка, климатик, пералня и самостоятелен санитарен възел/; 1 спалня на цена 60 лв. и 4 двойни стаи. Цена на двойна стая: 50 лв.

На втoри етаж разполагат с 3 двойни стаи на цена 40 лв., 3 стаи с 3 легла на цена 60 лв., 1 спалня на цена 50 лв. Всяка една от тях разполага със самостоятелен санитарен възел, климатик, хладилник, интернет, плазмен телевизор, кабелна телевизия и безплатен паркинг за нашите гости.

Паркингът се намира на улица Дойран 37А /в задната част на хотела/. Скоро към хотела добавиха луксозни стаи с джакузи, които се намират в центъра на града – срещу Драматичен театър.

На разположение за Вас има и луксозни стаи с джакузи, които ще Ви донесат неповторимо романтично изживяване с Вашата половинка!

Употребата на джакузи има своите ползи и те не са никак малко.

Помага при безсъние – много хора страдат от безсъние. Безсънието може да се дължи на различни причини, но най-често срещаната причина е стресът, както и психическо и емоционално натоварване. Доказано е, че при използване на джакузи вечер преди сън, то помага срещу безсъние.

Стрес – времето, прекарано в джакузито може да доведе до разтоварване от отрицателни емоции и стрес. И по този начин, чрез използването на джакузито можете да разберете неговите ползи наистина.

Изработка на сайт за хотел от websitebuilderbg.eu

Ако се нуждаете от изработка на сайт за хотел или друг вид сайт вземете персонална оферта от ТУК

Изработка на сайт за хотел

 

 

Изработка на сайт за хотел от websitebuilderbg.eu
5 (100%) 1 vote
WEBSITEBUILDERBG.EU

Pin It on Pinterest

Shares