Уеб дизайн на разработени от нас уеб сайтове

Разгледайте Уеб дизайни на част от изработените сайтове.
previous arrow
next arrow
Slider

Уеб дизайн

Уеб дизайн е аранжиране елементите на един сайт – хипертекст (линкове), компютърна графика, компютърна анимация, звук, по определен начин за представяне на сайта след това от уеб браузър, най-често по визуален път. Уеб дизайнът включва изработване на една или повече уеб страници, които се организират чрез набор от вътрешни препратки (хипер връзки).

Разгледате изработени от нас уеб сайтове тук,
както и на фейсбук страницата ни.

Е-магазин за дрехи – FunkyArt

Козметика – Estella Cosmetic

Сайт за Професионална Почистваща Техника

Галванични покрития Враца – Галваник ЕООД

Сайт на СПА хотел Медикус

Сайт за Озеленяване и поддръжка

Сайт за Генерални ремонти – Algor Repairs

Сайт за Фитнес
Онлайн Треньор

Сайт за Отоплителни системи

Сайт за месни продукти

Мистър Манджорно най-добрите рецепти

Сайт за Кетъринг и Доставка на храна

Сайт за Bed and Breakfast

Сайт за CV creation, spell check

Сайта на Детска кухня VIP MAMA

Сайт за Строителни и ремонтни дейности

Сайт за Иновативни продукти и технологии

Архитектурно студио МЕГАЛИТ ИНВЕСТ

Сайт за Здравословно хранене HEALTHY MEALS

Онлайн Магазин за конна ездовa екипировка

Сайт за Изработка на мебели

Сайт за Масажи и рехабилитация

Сайт за Счетоводни услуги

Сайта на Гранд Агро ООД

Предлагаме и
видео презентиране на
Вашия бизнес

3D представяне на Вашето лого

  Изработка на кратко видео представящо Вашето лого с 3д ефект. Използваният пример на видео шаблон за представяне на...

Свежо видео промо

  Изработка на фирмено презентационно видео с Ваш текст, снимки или видеа. Използваният шаблон за видео пример може...

Какво представлява

уеб дизайн

Чисто технически уеб дизайна може да се определи като писане на хипертекст, т.е. текст с интерактивни препратки било то към други части на текст или към друг текстов документ. Като краен продукт от уеб дизайна се получават HTML страници, картинки в различни формати (най-често jpeg, png), анимации (най-често gif или flash) и т.н. Отделните компоненти получени при уеб дизайна на една страница или на цял уеб сайт се разпределят във файлове, които от своя страна се разпределят в директории. Обикновено една уеб страница е един файл (картинките и другите графични и аудио обекти са отделни файлове въпреки че всичко се визуализира като едно цяло), но това не е задължително особено когато се използват скриптове изпълнявани на сървъра. В този случай един скрипт може да генерира десетки страници, както и десетки скриптове могат да генерират само една страница.

Уеб дизайн
Уеб дизайн

Процес на уеб дизайн

Процеса на уеб дизайн може да се разглежда като смесица от творческа и техническа работа. Творческата работа включва художествена изработка на отделните графични и аудио елементи, форматирането на текста. Техническата работа включва подредбата на тези елементи най-често чрез HTML код, който чрез съответния използван стандарт след това се визуализира на изходно устройство (обикновено монитор). Техническата част допълнително включва и разработване на клиент-базиран код, който най-често се използва за подобряване на разглеждането на даден сайт и се реализира най-често чрез JavaScript или VBScript. Пример за такъв клиент-базиран код изпълняван от браузъра на даден посетител е например придвижването на мишката върху елементи от менюто които са картинки, като при преминаването през даден графичен елемент той се сменя с друг за да се илюстрира това че мишката е преминала през този елемент от менюто.

Развитие на уеб дизайн

В последните години уеб дизайна включва все повече допълнителни елементи, които преди не са се използвали, като например интерактивни флаш анимации, използване на стилове (CSS), оптимизиране на кода за интернет търсачките и много други. Възможността на компютърно генериране на хипертекст чрез изпълнявани на сървъри програми или скриптове добавя още повече възможности към стандартните уеб страници, като най-често това е използването на бази данни, които чрез тези програми и скриптове информацията от тях се обработва в подходящ вид и се визуализира като уеб страница. Уеб страници използващи активно и разчитащи най-вече на програми и скриптове намиращи се на отдалечен сървър се наричат уеб базирани приложения, като при този тип приложения целият програмен код се намира на отдалечен сървър, а уеб страниците се използват само като интерфейс за визуализиране на отговорите от заявките, както и за подаване на нови заявки.

Уеб дизайн

ДИЗАЙНИ
5 (99.08%) 109 vote[s]
WEBSITEBUILDERBG.EU
Изработка на сайт

Запишете се за информационния ни бюлетин!

Не пропускайте важна информация и новости от света на уебдизайна!

Успешно се записахте за бюлетина!

Pin It on Pinterest