Регистрация в партньорската програма на WEBSITEBUILDERBG

ПРИСЪЕДИНИ СЕ

ПРОМОТИРАЙ

ПЕЧЕЛИ

Какво печелите

Стани наш представител и печели комисионна от 30% за всеки клиент, който доведеш. Не изпускай възможността да изкарваш месечната си заплата за няколко дни без да се налага да излизаш от вкъщи!

Какво ще предлагате

Изработка на сайт
Изработка на респонсив сайт с включени: техническа поддръжка, хостинг, домейн, GDPR интеграция и SSL сертификат за криптиране на връзката.
Изработка на онлайн магазин
Изработка на респонсив онлайн магазин с включени: техническа поддръжка, хостинг, домейн, GDPR интеграция и SSL сертификат за криптиране на връзката.
Редизайн на сайт / онлайн магазин
Изграждане на нов сайт със старото съдържание, но с нова визия и допълнителни функционалности.

Какво получавате

Ние, ще Ви предоставим всичко необходимо за привличане на повече клиенти, с цел реализиране на Вашата печалба, получавайки всички необходими рекламни материали и банери!

Защо клиента има нужда

Онлайн представяне
С всеки изминал ден, онлайн присъствието набира все по-голяма сила. Показването на бизнес на 1-ва страница в Google е с по-голяма сила от това да има билборди в цялата страна, а това е невъзможно без Уеб сайт!
Собствен онлайн бизнес
Всеки мечтае за собствен бизнес, но не всеки може да си го позволи! Какво по-добро решение от това да имате собствен онлайн магазин – без персонал, без месечни наеми, без сметки за ток, вода и т.н.
Нова и по-добра визия на бизнеса

Много съществуващи сайтове са правени преди години, нямат адаптивен дизайн и са с остаряла визия, както нямат необходимите защити и сертификати.

Намиране на клиенти

Готовите ни оферти могат да се изпращат по всякакъв начин: Facebook, Instagram, Email или да бъдат поставени на Ваш сайт под формата на банер.

Поръчка

Всеки клиент, който е препратен от Вас чрез индивидуалният Ви линк, заложен във всеки рекламен линк или банер, направи поръчка, това ще се отрази, както в нашата система, така и във Вашия контролен панел.

Печалба

15 дни след заплащане от страна на клиента, Вие ще получите Вашата комисионна от 30%.

Регистрация

* Задължителни полета

 

Регистрация партньорска програма
5 (100%) 3 vote[s]
WEBSITEBUILDERBG.EU
Изработка на сайт

Запишете се за информационния ни бюлетин!

Не пропускайте важна информация и новости от света на уебдизайна!

Успешно се записахте за бюлетина!

Pin It on Pinterest