Добив на Bitcoin

BITCOIN е най-добрият актив, според Уолстрийт

BITCOIN

BITCOIN може да се добива с помаща на Вашия компютър, не чакай а остави твоят компютър да печели докато е включен.

Добив на BITCOIN

Печели BITCOIN заедно с нас!

Очаква се 1 ВТС=100 000 долара до 2020 година – тоест 10х възвръщаемост.

За това не чакай, а направи своя първи Биткойн! Всичко, което трябва да направите е да инсталирате добавката за Google Chrome и да не изключвате компютъра си, защото само докато работи той добива BITCOIN

Готов ли си да печелиш?

BITCOIN

Трите лесни стъпки за печалба!

Google Chrome

Ако нямате браузер Google Chrome може да го изтеглите от ТУК.

Добавка CryptoTab

Изтеглете добавката от линка и я добавете в Google Chrome

Печелете повече

За да печелите повече споделяйте уникалния си линк с Вашите приятели

Цена на BITCOIN в момента

Свържете добавката с вашия профил!

След като инсталирате добавката от менюто в десния ъгъл свържете добавката с профил във Фейсбук, гугъл + или друг по избор. Свържете профила си с Вашия персонален портфейл от ТУК и обменяйте BITCOIN в реални пари. При проблеми с инсталирането на Добавката или другите операции пишете в лайф чата!

BITCOIN

Биткойн е виртуална валута, която за първи път е представена през 2008г. от Сатоши Накамото. Тя се разпространява в децентрализирана мрежа, т.е. не се управлява от централна банка както конвенционалните валути, а единствено от самите ѝ потребители. Всеки има достъп до отворения код на протокола, а защитата му се гарантира от това, че за да се поддържа Биткойн мрежата, всички трябва да приемат едни и същи правила.

Биткойн е устойчив и разнообразен

Майкъл Вогел, главният изпълнителен директор на Netcoins, вижда фундаменталните предимства и разнообразието в приложенията на Биткойн – изпращане на пари, онлайн разплащане, съхранение на стойност, блокчейн технологията и т.н. Безплатният маркетинг (дори и негативен) от страна на медиите увеличава популярността и разпознаваемостта на Биткойн сред хората и го установява като „златния стандарт“ сред криптовалутите.

Биткойн е по-силен от всякога

Биткойн се припознава все повече от законова гледна точка, медийното внимание се увеличава, расте използваемостта и одобрението, докато изначалните, политически причини за популярността на Биткойн са по-силни от всякога. Най-пресен пример – ЕС обяви, че има шанс да замрази банкови сметки, за да предотврати банкови банкрути, напомняйки на това, което доведе до първата Биткойн вълна – банковата криза в Кипър.

Добив на BITCOIN

Инсталирай добавката