Добив на Bitcoin

BITCOIN е най-добрият актив, според Уолстрийт

BITCOIN

BITCOIN може да се добива с помаща на Вашия компютър, не чакай а остави твоят компютър да печели докато е включен.

Добив на Bitcoin 1
Добив на Bitcoin 2

Добив на BITCOIN

Печели BITCOIN заедно с нас!

Очаква се 1 ВТС=100 000 долара до 2020 година – тоест 10х възвръщаемост.

За това не чакай, а направи своя първи Биткойн! Всичко, което трябва да направите е да инсталирате добавката за Google Chrome и да не изключвате компютъра си, защото само докато работи той добива BITCOIN

Готов ли си да печелиш?

BITCOIN

Трите лесни стъпки за печалба!

Добив на Bitcoin 3

Google Chrome

Ако нямате браузер Google Chrome може да го изтеглите от ТУК.

Добив на Bitcoin 4

Добавка CryptoTab

Изтеглете добавката от линка и я добавете в Google Chrome

Добив на Bitcoin 5

Печелете повече

За да печелите повече споделяйте уникалния си линк с Вашите приятели

Цена на BITCOIN в момента

Свържете добавката с вашия профил!

След като инсталирате добавката от менюто в десния ъгъл свържете добавката с профил във Фейсбук, гугъл + или друг по избор. Свържете профила си с Вашия персонален портфейл от ТУК и обменяйте BITCOIN в реални пари. При проблеми с инсталирането на Добавката или другите операции пишете в лайф чата!

BITCOIN

Биткойн е виртуална валута, която за първи път е представена през 2008г. от Сатоши Накамото. Тя се разпространява в децентрализирана мрежа, т.е. не се управлява от централна банка както конвенционалните валути, а единствено от самите ѝ потребители. Всеки има достъп до отворения код на протокола, а защитата му се гарантира от това, че за да се поддържа Биткойн мрежата, всички трябва да приемат едни и същи правила.

Биткойн е устойчив и разнообразен

Майкъл Вогел, главният изпълнителен директор на Netcoins, вижда фундаменталните предимства и разнообразието в приложенията на Биткойн – изпращане на пари, онлайн разплащане, съхранение на стойност, блокчейн технологията и т.н. Безплатният маркетинг (дори и негативен) от страна на медиите увеличава популярността и разпознаваемостта на Биткойн сред хората и го установява като „златния стандарт“ сред криптовалутите.

Биткойн е по-силен от всякога

Биткойн се припознава все повече от законова гледна точка, медийното внимание се увеличава, расте използваемостта и одобрението, докато изначалните, политически причини за популярността на Биткойн са по-силни от всякога. Най-пресен пример – ЕС обяви, че има шанс да замрази банкови сметки, за да предотврати банкови банкрути, напомняйки на това, което доведе до първата Биткойн вълна – банковата криза в Кипър.

Добив на BITCOIN

Инсталирай добавката

Добив на Bitcoin 6

Коледна томбола

Абонирайте се първи!

Спечелете LED TV Smart Android, 32" HD сега!