Google AdWords премахване на старите известия в потребителския интерфейс на AdWords

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Google AdWords

Време е да се заемете сериозно с приемането на новата AdWords.

Google AdWords промени. Знаехме, че идва, просто не толкова скоро. През март Google обяви, че ще оттегли стария интерфейс на AdWords до края на годината. Тази седмица някои рекламодатели получиха известия от Google, че профилите им ще бъдат пренасочени към новия интерфейс само през юли.

Тогава „новата работа с AdWords ще замени предишния“ изцяло и тези рекламодатели вече няма да могат да се връщат обратно към оригиналния интерфейс. Част от известието от Google се показва на екрана, изстрелян по-долу. Някои рекламодатели получиха дата на преминаване от 10 юли.

Преобръщащ се преход

Не всеки ще бъде пренасочен към новия интерфейс следващия месец. Това ще бъде поетапен подход. Google ще уведомява рекламодателите за момента на прехвърлянето на сметките си на постоянна основа, докато всички сметки в световен мащаб бъдат пренасочени до края на годината. Имайте предвид, че в края на октомври в края на октомври ще има вероятни средства, тъй като Google специално заяви през март, че няма да сменя сметките си през натоварените месеци от ноември и декември.

Google AdWords казвайки сбогом стар, здравей нов интерфейс

Ако все още работите в стария интерфейс, не забравяйте да проверите настройките си за известяване, така че да получавате имейлите от Google, които обявяват кога профилът Ви ще загуби достъп. Всички исторически данни и отчети за кампаниите са налице в новия интерфейс. Някои функции няма да се появят, много нови функции и възможности са вградени в новата версия и все още има някои склонности, които да се разработят.

Най-долу е, че това се случва и, както вече знаем, много скоро за някои. Ако сте се отказали да работите и да се запознаете с новия интерфейс, настоятелно ви призовавам да започнете по-скоро, отколкото по-късно. Новият потребителски интерфейс се привижда и докато оформлението в крайна сметка става интуитивно, има бавен период на обучение. Това не е лесен преход, но го използвам редовно от известно време и се връщам обратно в стария потребителски интерфейс по-рядко.

Има удобна карта за помощ, която ви помага при навигацията, и Помощният център е актуализиран за новата AdWords. Ако искате да направите повече с новия интерфейс на Google AdWords, проверете клавишните комбинации.

Ново платено търсене или нужда от опресняване? Ръководството ни за PPC е A-Z плейъри за това как да стартираме и да работим, включително и в новия опит в Google AdWords.

Translation by websitebuilderbg and informacionni-portali.com 

 

Коментари